Eladó telek Balatonszepezd, Végmáli dűlő 6096 nm
Eladó telek Balatonszepezd, Végmáli dűlő 6096 nm
Eladó telek Balatonszepezd, Végmáli dűlő 6096 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7992223
Feltöltve: 2 hónapja

Balatonszepezd eladó külterületi telek 6096 m² telekterületű: 61 millió Ft

61 millió Ft
10 007 Ft/m²
6096 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 179 615 Ft
Második évtől
243 437 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyönyörű panorámás, megosztható, beépíthető külterületi telek Balatonszepezden A VEASPA Ingatlaniroda eladásra kínálja gyönyörű panorámás, megosztható , beépíthető külterületi telket Balatonszepezden A balatonszepezdi panorámás telek jellemzői : - a telek Balatonszepezd Révfülöphöz közel eső részén , a Végmáli hegyen ,déli fekvésű lankás domboldalban található, csendes , nyugodt környezetben - elhelyezkedésének köszönhetően a telek egész területéről elvehetetlen panorámával rendelkezik, a Tihanyi félszigettől Fonyódig - a 6096 m2 terület 5 éves telepítésű szőlővel beültetett, ami feltétele a beépítésnek - Mk-C1 besorolású terület, a minimum teleknagyság 2000 m2- így a terület igény esetén megosztható ! – 80 % szőlőtelepítés mellett szabadon álló elhelyezéssel 3%-ban építhető 6 méteres építménymagassággal -a terület 2 utcáról is megközelíthető, ami előnyt jelenthet a megosztásnál vagy a mindennapi használatban - közművek közül a víz és a villany a telek mindkét oldalán megtalálható - a megközelítése Révfülöp vagy Balatonszepezd központja felől aszfaltos úton lehetséges, az utolsó 7-800 méter földes-murvás út - az ingatlan elhelyezkedése Révfülöp vagy Balatonszepezd központjától, a strandtól 1,5 km távolságra van, gyalogosan vagy kerékpárral is kényelmesen megközelíthető Amennyiben a VESPA Ingatlaniroda által kínált panorámás balatonszepezdi beépíthető külterületi telek vagy más kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen a megadott elérhetőségeken!

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vespa Ingatlan Vespa Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 141 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vespa Ingatlan Vespa Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 141 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY