Eladó telek Balatonszepezd, Árpád u 3003 nm
Eladó telek Balatonszepezd, Árpád u 3003 nm
Eladó telek Balatonszepezd, Árpád u 3003 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8086827
Feltöltve: 28 napja

Balatonszepezd eladó külterületi telek 3003 m² telekterületű: 55,2 millió Ft

55,2 millió Ft
18 382 Ft/m²
3003 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 162 536 Ft
Második évtől
220 290 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÖRÖK PANORÁMÁS telek Balatonszepezden ELADÓ A csodálatos Balatoni Panorámás telek 3003 m2. A hirdetett telek az Árpád utcában található, újonnan épülő és már kész üdülőépületek szomszédságában. Amennyiben építkezésben gondolkodnak : - Ideális lehet pihenésre, feltöltődésre, home office munkavégzéssel állandó lakhatásra -kisállatokkal történő nyugalmas, kis-és nagycsaládos együttélésre. TELEKRŐL: - beépíthetősége 3 % (80 % szőlő, vagy gyümölcsös telepítése mellett) - 90 m2-es alapterületű épület helyezhető el a telken (600 m2-nyi szabad területen) - enyhén lejtős terület, ami az épülő ház szempontjából kiváló adottságokat jelenthet (akár 180 m2-es épület, alatta pince, szuterén, hatalmas teraszok) - besorolása I.osztályú szőlőkataszter szerinti kertes mezőgazdasági terület Mk-C1 - a terület nagysága okán érdemes a jelenleg futó pályázatokat ( borfeldolgozás, borturizmus tanulmányozni - kifüggesztés köteles KÖZMŰVEK: Az építkezéshez szükséges közművek a telek határán találhatók: - portalanított utcán közelíthető meg - víz a telek határától 10 m-re - villany az utcában kb 20 m-re a telektől - rendezett, rendszeresen gondozott telek egy-két gyümölcsfával, egyéb fával A településen két strand is található, a telek a SZEPEZDFÜRDŐI „CSALÁDBARÁT” strandhoz van közelebb Közlekedés mind vasúton, mint közúton kiváló. Megállók szinte a strand előtt találhatók. Amennyiben érdekli ez a páratlan szép panorámát nyújtó, kiváló adottságokkal rendelkező telek keressen akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
FORESTER INGATLAN FORESTER INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 30 709 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
FORESTER INGATLAN FORESTER INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 30 709 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY