Eladó ház Dörgicse, Gernyei utca 110 nm
Eladó ház Dörgicse, Gernyei utca 110 nm
Eladó ház Dörgicse, Gernyei utca 110 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7972928
Referenciaszám: HZ098691
Frissítve: 16 napja

Dörgicse eladó családi ház 2 szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
863 636 Ft/m²
110 m²
Alapterület
1406 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 714 Ft
Második évtől
376 269 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hazánk egyik legszebb részén, a Balaton-felvidéki Dörgicsén, a Balatontól mindössze 5 km-re eladó egy hagyományos, vastag falazatú kőház.A település jellege és hangulata, valamint a táji, kultúrális és természeti értékei révén a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területéhez tartozik.A két szomszédos utcáról is elérhető, 1406 m2-es terület az Alsódörgicsei Boldogasszony-templomrom közvetlen közelében található ideális túraindító ponton.Az épület vastag kőfalai, a térségre jellemző fagerendás mennyezet igazán különleges, akárcsak a környék, ez is a régmúlt idők emlékeit őrzi.A közművek többsége az épületbe bekötésre került, míg a fűtés jelenleg kályhával megoldott, a gáz azonban a telek határáig be van vezetve.Az egyszintes ház utca felőli szakaszén 2 szoba, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba és előszoba található. Az épület folytatásában két külön bejárattal a korábbi gazdasági funkciójú helyiségek, nyári konyha, tárolóhelyiségek stb találhatók, melyek kiváló lehetőséget adnak további lakóegységek kialakításához. A nagy telek akár külön vendégház kialakításához vagy kiszolgáló létesítmények kialakításához is megfelelő teret biztosít.Az ingatlan kiváló lehetőséget nyújt állandó lakhatásra, nyaralónak vagy befektetésnek is egyaránt.Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Megyer Csaba Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 491 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Megyer Csaba Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 491 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY