Eladó ház Dörgicse 87 nm
Eladó ház Dörgicse 87 nm
Eladó ház Dörgicse 87 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7317743
Referenciaszám: U0042688
Feltöltve: 16 napja

Dörgicse eladó családi ház 4 szobás: 99 millió Ft

99 millió Ft
1 137 931 Ft/m²
87 m²
Alapterület
1500 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 323 Ft
Második évtől
392 112 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Balaton Északi partján, Balatonfüredtől mindössze 15 perce Dörgicsén kínáljuk megvételre ezt a minden igény kielégítő luxus nyaralóházat, avagy lakóházat. Teljesen elérhető áron tudja most lekötni, megvásárolni álmai otthonát, hiszen az Öné lehet egy komplett, felszerelt háromszobás luxus családi ház ebben a kis gyöngyszem faluban. Dörgicse egy ingen szép település, de biztosan Ön is hallott már róla, többen vásároltak már itt, és a környéken ingatlant, hogy a friss jó levegőt, a gyönyörű tájat lássák minden nap. Amennyiben Ön is egy értékálló, kedves és otthonos családi házat, vagy nyaralót szeretne vásárolni, akkor ezt most gyorsan még megteheti, hiszen kiváló áron juthat hozzá. A ház a legmodernebb technológiával épül, folyamatos átadással, és persze a legmagasabb műszaki tartalomnak megfelelő kiváló anyagokból. Ön ha ellátogat és megtekinti a települést, minden bizonnyal beleszeret, hiszen akár hiszi akár nem, ezeket a házakat már az adásvétel napján birtokba veheti, és a berendezésről sem kell gondoskodnia, hiszen teljesen kompletten adjuk át. A házban három szoba, fürdőszoba, két wc, tágas nappali és konyha található, össz. alapterülete 87 m2. Persze ha ezen felül még egy kis luxusra vágyik, akkor ez az Ön ház lesz, hiszen itt a luxus érzését csak fokozni tudja, mert saját, privát wellnesst is rendelhet infra és finn szaunával, zuhanyzóval, A ház felszereltsége kiváló, nagy elhúzható teraszajtókkal, szúnyoghálóval, beépített szekrényekkel, konyhával, valamint a kényelmes pergolás terasz mind az Öné lehet, és elsőként juthat hozzá, ha még ma felhív. Ami nagy előny tudja, saját kert, autóbeálló. Kérem, gondolja át, hiszen két autóbeállós, tágas nagy házat ajánlok Önnek és családjának jó szívvel. Természetesen kivitelező az Ön igényére most még bármiben hajlandó segíteni, ezért ha most foglalja ezt a házat, előnyt élvez. Várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varró Gábor Otthon Centrum - Balatonfüred - Zsigmond utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varró Gábor Otthon Centrum - Balatonfüred - Zsigmond utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY