Eladó lakás Pécs 122 nm
Eladó lakás Pécs 122 nm
Eladó lakás Pécs 122 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7981526
Referenciaszám: 109142
Frissítve: 1 napja

Pécs eladó téglalakás 5 szobás: 152,16 millió Ft

152,16 millió Ft
1 247 234 Ft/m²
122 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 441 614 Ft
Második évtől
602 674 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Belváros Közeli álomotthon a Mecsek oldalban Pécs frekventált, mégis csendes, zöldövezeti részén, a Mecsekoldal belvároshoz közeli részén, pár perc sétára a Bazilikától újépítésű társasházi lakás eladó, 2024-es őszi költözéssel. A társasházban 3 lakás, 2 teremgarázs beálló, 2 felszíni beálló, 3 db tároló épült. A társasházban egy földszinti, és két emeleti lakás van. Ez a lakás a földszinti, amely egy amerikai-konyhás nappaliból és 5 külön bejáratú szobából áll. A lakás előnye, hogy kelet-nyugati tájolású, ennek köszönhetően mindig beragyogja a napsugár. A lakáshoz tartozik egy kb: 150 m2 es zöldterület+ 11,59 m2 erkély + 1,92m2 loggia is, sőt igény esetén felosztható 2 lakásra is. Vevőinknek lehetőségük van, a saját tulajdonrészük kialakításában. Az elosztása tökéletes. A lépcsőházon keresztül a közlekedőből nyílik, jobbra a nagy nappali étkező-erkéllyel, a fürdő, a wc, és balra a szobák is. Kérem tekintse meg a tájékoztató alaprajzot. Kivitelezés során kiváló minőségű anyagok kerültek beépítésre, a kiváló anyagok mellett nagy hangsúlyt fektetnek az energia megtakarításra is. A lakás fűtését, melegvízét az épület saját üzemeltetésű központi gázkazánja biztosítja, a hőleadás acéllemez radiátorokkal történik, egyedileg szabályozható, programozható, szobatermosztáttal. A külső nyílászárók, hő és hangszigetelt 3 rétegű üvegből készülnek, bukó-nyíló vasalattal, külső-belső párkánnyal. A fürdőszobában törölköző szárítós radiátorral. A szobákban laminált padló, a többi helyiségben kerámia burkolatot lehet választani a tulajdonosnak, egyéni igényeknek megfelelően. A lakás 122 m2 + 11,59 m2 erkély + 1,92 m2 loggia = 152.162.500,-Ft -teremgarázs beálló = 5,9mFt os áron. -Felszíni beálló = 1,9 mFt -tárolók (6,1 m2, és 6,3 m2) = 1,25mFt -tároló 4,6m2 = 1 mFt Minden lakáshoz, 1 autóbeálló, és egy tároló a lakás árán felül fizetendő. A lakás magas minőségi követelményei a lakás értékét folyamatosan növelik. Fizetési ütemezés: 30% a szerződéskötéskor a többi készültségi foknak megfelelően. Kérdéssel vagy időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérem keressen! A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra. A hirdetés képei látványtervek. Ügyfeleinknek, díjmentes hitelügyintézést, hitel előminősítést, valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk. Energetikai tanúsítvány készítését is rövid határidővel vállaljuk Sóki Zsuzsanna +36 20 /994-2000 soki.zsuzsanna@szephazingatlan.hu www.szephazingatlan.hu A fenti szerzői tartalmak (hirdetés, hirdetés szövege, képek, alaprajzok) másolása, ismételt felhasználása, bármilyen megosztása, a jogtulajdonos, külön, kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sóki Zsuzsanna Szép Ház Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 994 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sóki Zsuzsanna Szép Ház Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 994 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY