Eladó lakás Cegléd 74 nm
Eladó lakás Cegléd 74 nm
Eladó lakás Cegléd 74 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7609037
Referenciaszám: 40251
Feltöltve: 17 napja

Cegléd eladó téglalakás 3 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
674 324 Ft/m²
74 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CASANETWORK  CEGLÉD  eladásra kínálja a 174601480 számú CEGLÉDI 74 m2-s TÉGLA LAKÁST és GARÁZST! LAKÁS: 49.900.000.- Ft   GARÁZS: 10.000.000.- Ft   TELJES VÉTELÁR: 59.9000.000.- Ft ELADÓ CEGLÉD közepén egy 2005-ben épült 74 m2-s tégla lakás és a hozzá tartozó garázs. Mivel a belváros közepén helyezkedik el, így minden amire a hétköznapokban szükség van az néhány perc sétával könnyedén elérhető. Az ELADÓ CEGLÉDI TÉGLA LAKÁS rendkívül alacsony rezsi költségű. A külső nyílászárók három rétegű üvegezésű műanyag ablakkal készültek. Emellet az épület külső falazata nikecell szigetelést kapott. Fontos meg az is, hogy középső lakás, így minden oldalról fűtik. Mindezeknek köszönhetően a nyári hőségben a klíma ( fűtő-hűtő ) által előállított hűvöset is bent tartja.  A lakás a második emeleten található, igényes, tágas lépcsőházzal és kúlturált szomszédokkal. A lakáshoz tartozik egy 3 és egy 2 négyzetméteres erkély is, az egyik a belső udvarra, a másik az utcafrontra néz. Belső ajtók fából készültek, mint ahogy a teljes gépezettel rendelkező konyhabútor is. A beépített tűzhely gáz üzemű, a beépített sütő és mikró elektromos. Az ELADÓ CEGLÉDI TÉGLA LAKÁS melegéről BAXI cirkó kazán gondoskodik, ami a melegvizet is biztosítja. A lakás igazán hangulatos, otthonos és tágas. Minden megtalálható benne amire egy családnak szüksége van. Tágas fürdőszoba és különálló toalett. A megadott vételárba bele tartozik egy teremgarázsban található parkoló. A fotón is jól látható ez a beálló, amihez még tartozik egy tágas tároló, amiben kialakításra került egy autógumi tároló polc és emellet még bőven marad hely a szerszámoknak és gépeknek is. Továbbá a vételár részét képzik , kettő közös kerékpár tároló.  Az eladó tégla lakás méretei: - amerikai nappali konyha étkező   34.6 m2 - szoba   11.6 m2 - szoba   10.5 m2 - előszoba   3.2 m2 - gardrób   1 m2 - spájz   3 m2 - fürdőszoba   7 m2 - toalett   1.7 m2 - erkély   3 m2 - erkély   2 m2 Irodánk teljes körű segítséget tud nyújtani hitelekhez és az összes államilag finanszírozott családi támogatásokhoz! Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bátran és szívesen megmutatom! Megtekintése kizárólag előre egyeztetett időpontban lehetséges! Amennyiben a 174601480 számú A CASANETWORK CEGLÉD által kínált LAKÁS+GARÁZS vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk!/ Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre. CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Urbán László CasaNetWork Cegléd Az iroda összes hirdetése
+36 20 333 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Urbán László CasaNetWork Cegléd Az iroda összes hirdetése
+36 20 333 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY