Eladó lakás Balatonfüred 210 nm
Eladó lakás Balatonfüred 210 nm
Eladó lakás Balatonfüred 210 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7521696
Referenciaszám: LK026489-4222455
Frissítve: 3 napja

Balatonfüred eladó téglalakás 6 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
380 476 Ft/m²
210 m²
Alapterület
6 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 231 890 Ft
Második évtől
316 462 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** Eladó sorházi lakás Balatonfüred kedvelt övezetében! *** Megvételre kínálok Balatonfüreden, a Tamás hegyen egy 4 lakásos épületben lévő sorházi lakást. Az ingatlan 4 szintes, szintenként 50 négyzetméter nagyságú. Az alagsorban 20 négyzetméteres garázs, 2 tároló rész, valamint egy kazánház található. A földszinten konyha, kamra, étkező, fürdőszoba wc-vel, étkező, TÁGAS nappali, valamint egy erkély került kialakításra. Az emeleten 3 szoba, fürdőszoba+wc és egy erkély található. Az emeleti erkélyről balatoni RÉSZPANORÁMÁBAN tárul a szemünk elé. A padlásteret szintén beépítették ahol további 2 szoba, valamint egy fürdőszoba kialakítása történt. A TÉGLA lakás közepes állapotú, igény esetén felújítandó. Az ingatlanban gipszkarton válaszfalak kerültek beépítésre, amelyek elbontásával kis ráfordítással nagy TÁGAS terek nyerhetőek. A tulajdonos a külső nyílászárókat kicseréltette, redőnnyel ellátott MŰANYAG nyílászárók kerültek beépítésre. A lakás homlokzati hőszigetelése és színezése szintén megtörtént, 10 cm NIKECELL szigetelés került felhelyezésre. Az ingatlan fűtéséről gáz kazán gondoskodik radiátorokkal. A lakáshoz körülbelül 150 négyzetméter saját kertrész tartozik. A környék KEDVELT, CSENDES, a mindennapi élethez szükséges boltok, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola stb. megtalálható. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, valamint további információra van szüksége, várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
jó közlekedésű
csendes
vízórás
hőszigetelt
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Veszprém DH Veszprém DH Az iroda összes hirdetése
+36 20 237 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Veszprém DH Veszprém DH Az iroda összes hirdetése
+36 20 237 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY