Eladó lakás Balatonfüred, Belváros 103 nm
Eladó lakás Balatonfüred, Belváros 103 nm
Eladó lakás Balatonfüred, Belváros 103 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7392194
Referenciaszám: 158465
Feltöltve: 17 napja

Balatonfüred eladó társasházi lakás 5 szobás: 89 millió Ft

89 millió Ft
864 078 Ft/m²
103 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 258 301 Ft
Második évtől
352 505 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonfüreden keres nyaralót vagy könnyedén kiadható apartmanlakást? Ne keresse tovább mi megtaláltuk Önnek a legmegfelelőbbet! Az ingatlan igazi értékét az elhelyezkedése adja, hiszen sétatávolságon belül minden megtalálható, ami a kényelmes, gondtalan kikapcsolódás záloga lehet. A fővárosból elindulva kicsivel több, mint 2 óra alatt – vonattal - elérhető Balatonfüred, a pályaudvartól pedig alig 10 perces gyalogútra van csupán a lakás. A város ikonikus étterme, a Hatlépcsős Borozó a kapun kilépve 7 perc alatt elérhető, innen pedig már csak egy ugrás a Tagore-sétány, így a Balaton. Ez az összesen 103 nm*-es, földszinti társasházi lakás 2020-ban felújításokon esett át, így egy igazán letisztult, kellemes hangulatú ingatlan új tulajdonosa lehet. A lakás két részre osztható, egyrészt a 69 nm-es lakószintre, másrészt a 34 nm-es szuterénre. A pince a lakás előteréből közelíthető meg, így szinte teljesen elkülönül a felső résztől. Itt jelenleg 2 szoba és 1 konyarész áll rendelkezésre, azonban némi ráfordítással egy fürdőszoba is könnyedén kialakítható. A lakószinten már most is kényelmesen elfér egy kisebb család vagy baráti társaság a 3 szobának, a konyhának és a fürdőnek köszönhetően. Amennyiben Ön befektetési célból keres könnyedén kiadható apartmanlakást, itt kettőt kaphat egy áráért! A szuterénrész az átalakításokat követően önállóan is kiadható, így egyszerre két helyről is biztosított a magas profit. A lakás a külföldi turisták számára is népszerűvé válhat, hiszen a Liszt Ferenc reptérről, tömegközlekedéssel már 3 óra alatt elérhetik a szállásukat, anélkül, hogy autót kellene bérelniük. Ne halogassa sokáig a döntését, nézze meg saját szemével is ezt a remek elhelyezkedésű, felújított ingatlant! Irányár: 89 000 000 Ft Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését keressen bennünket bizalommal, akár hétvégén is! 06204152192 * A tulajdoni lap és a társasházi alapító okirat alapján meghatározott négyzetméter.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikás-Bartos Valéria Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikás-Bartos Valéria Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY