Eladó ház Pápa 140 nm
Eladó ház Pápa 140 nm
Eladó ház Pápa 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7946401
Referenciaszám: 166740
Frissítve: 17 napja

Pápa eladó sorház 4 szobás: 66,9 millió Ft

66,9 millió Ft
130 410 Ft/m²
140 m²
Alapterület
513 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 194 161 Ft
Második évtől
264 973 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Pápa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166740 hivatkozási számú pápai sorház. A 3 szoba nappalis, kétszintes, téglaépítésű ház Pápa egyik csendes utcájában található egy 513 négyzetméteres telken. A belváros 1.5 kilométer, a Tesco 700 méter távolságra található. A lakás nagyon kellemes hangulatú, a falak, burkolatok nagyon jó állapotban vannak. A földszinten egy teraszon keresztül léphetünk be a szélfogóba. Innen nyílik a hatalmas, galériás nappali, ami remek térérzetet biztosít. Itt helyezkedik az étkező, mellette az ízléses kialakítású konyha. Egy kamra, és egy fürdőszoba található még ezen a szinten, és innen juthatunk ki az egyik garázsba is. A zárt, stílusos lépcsőházon keresztül érkezünk a  felső szintre, ahol 3 szoba, fürdőszoba, gardrób található, innen juthatunk ki az erkélyre. Itt szintén remek térérzetet ad az esztétikus galéria. Valamennyi helyiség világos, kialakításuk minőségi anyagokból történt. A nyílás-zárók fából vannak, szintén jó minőségűek, jól zárnak. A hálószobák faparkettásak, a többi helyiség  járólappal burkolt. A fűtésről cirko gázkazán gondoskodik, a nappaliban padlófűtéssel is, a többi helyiségben radiátorokkal. A tető faszerkezete teljesen rendben van, palatető borítást kapott. A nappaliból, és az étkezőből is kijuthatunk a teraszra, amelynek nyitható árnyékolója is van. A hátsó udvarba fenyőfákat, más örökzöldeket telepítettek, ami nagyon jó hangulatot áraszt. Az udvarban fúrt kút, és egy nagyméretű garázs is helyet kapott. Ezt a garázst egy másik utcából is meg lehet közelíteni. A ház nagyon jó választás a csendet, nyugalmat kedvelő, igényes nagyobb családoknak. Vegyék meg leendő otthonukat akár önerő nélkül és használják ki az igénybe vehető állami támogatásokat! Kedvezményes kamatozású hitel (CSOK+) és önerőként felhasználható babaváró támogatás! CSOK+ esetén illetékmentesség! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó pápai sorház, vagy bármely más sorház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #166740 Az Openhouse Pápa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A sorház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
G

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mádl Tibor Openhouse Pápa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 247 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mádl Tibor Openhouse Pápa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 247 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY