Eladó ház Vecsés 78 nm
Eladó ház Vecsés 78 nm
Eladó ház Vecsés 78 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8016360
Referenciaszám: HZ093201-4539192
Frissítve: 4 napja

Vecsés eladó ikerház 5 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
767 949 Ft/m²
78 m²
Alapterület
550 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiváló lehetőség Vecsésen! Vecsés csendes kis utcájában ajánlom most figyelmébe az alábbi ikerházat. Az épület a telek hátsó részén helyezkedik el, teljesen elszeparált, csendes, nyugodt környezet veszi körül.Különlegessége az ingatlannak, hogy a saját kertrészen belül két épület található hivatalosan.Sokan irigykednek azokra, akiknek lehetőségük van otthonról dolgozni. Ebben a családi házban az a lehetőség is meg van, hogy vállalkozása a lehető legközelebb legyen otthonához.A kis ház 45 nm alapterületű, a 30 nm-es garázzsal össze van építve, állapotát tekintve felújítandó.Kiválóan alkalmas leány,- vagy legény laknak, nagyszülői háznak, irodának, de ha valaki befektetési szemmel nézi a házat felújítás után a kiadhatósága garantált, sőt teljesen külön bejáratossá lehet tenni. A főépület jó állapotnak örvend, tisztasági festéssel költözhető, egy csodás kis otthon.A földszint 55 nm alapterületű, az emeleti szint 23 nm, összesen 78 nm-es házikó várja új boldog tulajdonosait.A földszintre belépve közlekedőn jutunk a tágas konyha, étkezőbe, a nappali jó méretű, a hálószoba világos, a fürdőszoba és a wc külön helyiségben kapott helyet.Az emeletre kissé meredek lépcsőn jutunk fel, ezen a szinten két szoba került kialakításra, még egy tágas előtér is van és a wc is megvalósult.Az egyik szoba erkélyes, az emeleti szint tökéletes gyermek birodalom. Fontos információk: - 2007-ben 5 cm.es szigetelést és színezést kapott a ház, - az ablakok fa típusúak,- - 2018-ban a cirkó korszerűsítve lett, - minden mérőóra rendelkezése áll, - a konyhabútor a vételár részét lépezi. Kiemelném a rezsi költség, átlagos egy lakás árával vetekszik.Autóbeállás több autó számára megoldott, de garázs is rendelkezésre áll.A környék kellemes hangulatú, kertvárosi környezetben, iskola, óvoda a közelben. A közlekedés kiváló, mivel több lehetőség is adott, hogy Budapest belső kerületeit elérhessük. Rengeteg lehetőséget rejt magában ez az otthon.Mindenképpen látnia kell és biztos vagyok benne, hogy millió ötlete támad a kialakítást illetően! Irodánk számos bank ajánlatával, ingyenes hitel ügyintézéssel és tanácsadással várja ügyfeleit. További kérdésével hívjon bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
D
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baán Szilvia Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 557 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baán Szilvia Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 557 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY