Eladó ház Pápa, Malom park 100 nm
Eladó ház Pápa, Malom park 100 nm
Eladó ház Pápa, Malom park 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7939547
Referenciaszám: M262799
Frissítve: 18 napja

Pápa eladó ikerház 4 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
799 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
786 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 231 890 Ft
Második évtől
316 462 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Újépítésű ingatlanok Csok plusz lehetőséggel! Eladásra kínálunk Pápán, 2 db exkluzív 100 m2 nagyságú, 3 lakószobás, hőszivattyús tégla falazatú ikerházat, saját udvarral. Teljesen új, 2023-as építésű ikerházak, melyeket modern dizájn és prémium kivitelezés jellemez. Mindkét ház 2 szintes, egyforma méretekkel és elosztással rendelkezik. Elosztásukat tekintve: Az alsó szinteken helyet kapott egy lakószoba, közlekedő, terasszal kapcsolatos amerikai konyhás nappali, külön fürdőszoba, valamint egy illemhelyiség. Felső szinteken kialakításra került 2 db lakószoba, gépészeti helység, fürdőszoba, közlekedő, valamint egy 7,5 m2 nagyságú erkély. Ezek az ikerházak a modern és prémium burkolatokkal, kiváló minőségű bútorokkal, gépészeti berendezésekkel és exkluzív szaniterekkel emelkednek ki. A hirdetésben szereplő ikerház nem tartalmaz konyhai bútorzatot. A fürdőszobákban elhelyezett márkás és minőségi szaniterek is a prémium kivitelezés részét képezik. Az ingatlan korszerű hőszivattyús fűtésrendszere kiváló energiahatékonyságot és költségmegtakarítást biztosít. Környezetbarát megoldás, hiszen a hőszivattyúk megújuló energiaforrásokból nyerik a hőt. Rugalmas rendszer, mely nemcsak fűtésre, hanem hűtésre is alkalmas. Az alacsony károsanyag-kibocsátás révén környezetkímélő, elősegítve ezzel a fenntartható életstílust, miközben kellemes és stabil hőmérsékletet teremt otthonában. Az ingatlanok kiváló energetikai besorolással büszkélkednek, a külső fal és födém korszerű szigetelésének, illetve a 3 rétegű nyílászároknak köszönhetően. A tetőszerkezet betoncserepes fedéssel van ellátva, biztosítva a megbízható hőszigetelést és esztétikus külsőt. Ezen ikerházakat egy stílusos betonkerítés veszi körül az elő-udvaron, hozzájárulva a környezet eleganciájához. Az új lakók kreativitására és személyes ízlésére van bízva a hátsó udvar bekerítése, lehetőséget teremtve saját, egyedi otthonuk kialakítására. A hirdetésben szereplő képek is alaprajz az Otp Ingatlanpont szellemi tulajdonát képezi.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2023
Erkély:
7,4 m²
Terasz:
22 m²
Energetikai besorolás:
BB (2016-2023-as besorolás)
összkomfortos
világos
erkély
terasz
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Némethy Zsolt Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 601 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Némethy Zsolt Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 601 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY