Eladó telek Dörgicse 2048 nm
Eladó telek Dörgicse 2048 nm
Eladó telek Dörgicse 2048 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8024212
Referenciaszám: 43365
Frissítve: 16 napja

Dörgicse eladó építési telek 2048 m² telekterületű: 68,88 millió Ft

68,88 millió Ft
33 633 Ft/m²
2048 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 817 Ft
Második évtől
274 884 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CASANETWORK BALATONFÜRED irodája eladásra kínálja a 2468 referenciaszámú,  Kisdörgicse belterületi telek ingatlant. Dörgicse  4 km-re helyezkedik el a Balatontól a Dörgicsei medencében. A tó közelsége, a medence klímája mindig is jó lehetőséget adott az emberek letelepedésére a hatszáz fős kisközségben. Festői természeti környezetben fekszik a Balatoni Nemzeti Park kapujában. Egyedi lehetőség Kisdörgicse belterületén ez a 2046 m2-es telek, egy igazán pompás lakóház vagy nyaraló építhető rá.A területen egy boltíves pince található ,ami felújítható, bővíthető valamint rengeteg kő található, ami megkönnyíti az építkezést, kulturált rendezett környezetben, távol a város zajától mégis közel a civilizációhoz. Közvetlen az aszfaltos útról, télen-nyáron jól megközelíthető, a mértéből adódóan akár ketté is osztható. Víz, villany, gáz, csatorna a telek előtt található. Meghitt madár csicsergős környezet, a telek nagyságából és elhelyezkedéséből adódóan befektetésnek, vállalkozásnak, turizmusra is alkalmas. Biztonságos, barátságos, nyugodt, romantikus környezet, kivételes adottságával várja új gazdáját! Amennyiben a 2468 számú a CASANETWORK BALATONFÜRED iroda által kínált Kisdörgicse belterületi telek, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon:  +36 20 273 71 51  „CasaNetWork -  A civilizált ingatlanértékesítés artériája!”

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Kristóf CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 273 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Kristóf CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 273 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY