Eladó ház Letenye 25 nm
Eladó ház Letenye 25 nm
Eladó ház Letenye 25 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7936981
Referenciaszám: T037367
Frissítve: 17 napja

Letenye eladó egyéb ház 1 szobás: 1,9 millió Ft

1,9 millió Ft
76 000 Ft/m²
25 m²
Alapterület
2030 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Letenyéhez tartozó Júlián-hegyen 25 m2-es pince, csodaszép- a Varasdi hegyekig ellátni- panorámájú telekkel ELADÓ! Letenye városától 3 km távolságra található Júlián-hegyen kínálom eladásra az alábbi zártkerti besorolású hegyi birtokot. Júlián-hegy külterület, Letenye városához tartozik, a 7-es főút mentén Horvátországgal határos, a Mura folyó, a bánya- és horgásztavak, a Kistolmácsi tó, a Budafai arborétum, mind gyönyörű látnivalói a térségnek. A hegy nagyon népszerű a borászok körében, hiszen kiváló fekvésének és klímájának köszönhetően zamatos, díjnyertes borok készülnek ezen a vidéken. A hegyről fantasztikus panoráma tárul elénk, gyönyörű természeti környezet, tiszta levegő, könnyen megközelíthető birtok várja az új tulajdonost. Az ingatlan jellemzői, amely teljes körű felújítást igényel - 1979-ben épült beton alapra, tégla falazattal, cserép tetővel - egy 25 m2 helyiségből áll - a telek beépíthetősége 5 % - vezetékes víz, villany az utcán alig egy méterre van a pincétől - fűtése fa tüzelésű kályhával biztosított - a pincéig végig aszfaltos út vezet - művelési ág alól nincs kivonva, egy hónapos kifüggesztés szükséges A telek egy helyrajzi számon szerepel, 2030 m2 nagyságú, régóta nem gondozott, tisztítást igényel. A telek végén számos gyümölcsfa is beültetésre került. Pl. dió, barack, cseresznye. Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását. Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vitovszkiné Kátai Szilvia Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vitovszkiné Kátai Szilvia Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY