Eladó ház Hajdúszoboszló 90 nm
Eladó ház Hajdúszoboszló 90 nm
Eladó ház Hajdúszoboszló 90 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7847516
Referenciaszám: NY011313
Frissítve: 17 napja

Hajdúszoboszló eladó egyéb ház 4 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
498 889 Ft/m²
90 m²
Alapterület
258 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez a hajdúszoboszlói nyaraló valóban kiváló jellemzőkkel rendelkezik: -258 nm-es telek, ami elég teret biztosít a kényelmes pihenéshez és szabadidős tevékenységekhez - fél szuterénben található garázs lakrésszé alakítva növeli az ingatlan funkcionalitását és tárolási lehetőségeit - középső szinten két háló, fürdőszoba, konyha és külön WC biztosítják a lakók kényelmét és komfortját - nagy terasz ideális helyszín lehet közösségi összejövetelekhez vagy egyszerűen a szabadban való pihenéshez - tetőtérben található 25 nm-es szoba további lakóteret biztosít - légkondicionáló hozzájárul a nyaraló kellemes klímájához - fürdőhöz mindössze 5 perc sétára van, ami nagyszerű lehetőséget kínál a gyógyulásra és a pihenésre - csendes és nyugodt környék pedig nyugalmat biztosít a nyaraló lakóinak - új kerítés és a tér burkolt udvar további esztétikai és funkcionális előnyöket biztosítanak A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk! Az alaprajz csak tájékoztató jellegű! Amennyiben vásárláshoz hitelre is szüksége van független hitel tanácsadónk ingyenesen tud Önnek segítséget nyújtani a legjobb konstrukciók kiválasztásában és a folyamat lebonyolításában. Irodánk kereső ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújt, szakszerű tanácsadással, energetikai tanúsítvány elkészítésével, hitelügyintézéssel és profi ügyvédi segítséggel. Abban az esetben ha az ingatlan felkeltette érdeklődését keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Terasz:
8,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagyné Rácz Renáta Otthon Centrum - Hajdúszoboszló Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagyné Rácz Renáta Otthon Centrum - Hajdúszoboszló Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY