Eladó ház Zalakaros 92 nm
Eladó ház Zalakaros 92 nm
Eladó ház Zalakaros 92 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7672343
Referenciaszám: NY010855
Frissítve: ma

Zalakaros eladó családi ház 5 szobás: 30,39 millió Ft

30,39 millió Ft
330 305 Ft/m²
92 m²
Alapterület
1517 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 88 194 Ft
Második évtől
120 359 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiemelt megbízás, kizárólag Irodánk kínálatában! Zalakaros panorámás részén 1980-as években téglából épült, két szinten nettó 92 nm-es, házikó várja új gazdáját. Ajánlom nyaralónak, vendégháznak, állandó lakhatásra vagy befektetésnek. Az épület nagyon nyugodt helyen, egy zsákutca végén található. Autóval pár perc alatt elérhető a fürdő. A művelési ág alól kivont zártkerti ingatlan összes területe 1517 nm. Az épület alsó szintjén kialakításra került nappali-étkezővel, konyha, kamra zuhanyzós fürdő WC-vel,2 hálószoba. A felső szinten, található egy 10 nm-es terasz, étkező, konyha, hálószoba, szoba, fürdőszoba, WC előszoba illetve két szoba. Az alsó szinten a fűtésről egy cserépkályha gondoskodik. ZALAKAROS üdülőváros Zala megye délkeleti részén Keszthely és Nagykanizsa között fekszik. Az autópálya lehajtótól 8 km-re helyezkedik el, de tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Zalakaros a településen működő gyógy-, termál és élményfürdőnek köszönheti idegenforgalmát. A Magyar Fürdővárosok Szövetségének tagja, kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében Magyarország 7. legnépszerűbb települése. A zalakarosi fürdő nemzetközi hírű gyógylétesítmény, gyógyvize: 2500 méter mélyből fakadó 96 C°-os hőmérsékletű. Beltartalma és a vízkészlet nagysága miatt a legjelentősebbek egyikének tartják, egyedülálló vízösszetételt képez Európában.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Poldauf Róbert Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Poldauf Róbert Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY