Eladó ház Tápióbicske 70 nm
Eladó ház Tápióbicske 70 nm
Eladó ház Tápióbicske 70 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8013866
Referenciaszám: HZ095358-4481166
Frissítve: 4 napja

Tápióbicske eladó családi ház 3 szobás: 17,5 millió Ft

17,5 millió Ft
250 000 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1064 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 50 789 Ft
Második évtől
69 313 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Tápióbicskén egy 70 nm-es családi ház! Azonnal költözhető! Tehermentes! Megközelítőleg 1970-ben épült vegyesfalazatú(vályog+tégla). Kívűl teljes felújítást igényel. Az ingatlant belül elkezdték felújítani, villanyvezetékek cserélve lettek. Új burkolatokat tettek le, műanyag nyílászárók lettek beépítve(kivétel egy szoba). Konyha bútor új, fürdőszoba új! Víz, villany, csatorna van, gáz a telken belül. Fűtés jelenleg elektromos panelekkel van megoldva. Az ingatlan leírása: -2 szoba - nappali - konyha - fürdő+WC - egy gardróbnak kialakítható helyiség - közlekedő A telek 1064 nm, jelenleg kicsit zsúfolt, de a kitakarítása folyamatban van, így a képek is frissülni fognak. Központhoz közeli elhelyezkedésének köszönhetően, minden szinte pillantok alatt elérhető távolságban van. Tápióbicske megközelítése: A 4-es főútról Monor–Gomba–Bénye–Káva–Pánd, a Pilis–Káva–Pánd és a Cegléd–Tápiószentmárton útvonalakon, a 31-es főútról Nagykáta vagy Tápiószecső felől közelíthető meg. A legközelebbi vasútállomás Nagykátán található. Tápióbicske kikapcsolódási lehetőségek: Gazdagítja a kikapcsolódási lehetőségeket egy aprócska, alig 1,7 ha területű tavacska, mely halban annál gazdagabb. Valóban szép, rendben tartott környezetben. Lehetőség van továbbá határban egy erdő közepén paintball-ozni. A terepjellegû pályát a fák, a dombok és völgyek mellett mesterséges fedezékek is tarkítják. Bővebb információ telefonon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Huszer Tímea Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 501 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Huszer Tímea Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 501 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY