Eladó ház Pilisvörösvár 332 nm
Eladó ház Pilisvörösvár 332 nm
Eladó ház Pilisvörösvár 332 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7598272
Referenciaszám: 360051052-1
Feltöltve: 17 napja

Pilisvörösvár eladó családi ház 5 szobás: 129 millió Ft

129 millió Ft
388 554 Ft/m²
332 m²
Alapterület
875 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 374 391 Ft
Második évtől
510 934 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ CSALÁDI HÁZ PILISVÖRÖSVÁR – PANORÁMA, NAGY KERT Eladó Pilisvörösváron, Dobogókőre néző panorámával, egy részben felújított, 5 szobás, 332 m2-es, 3 szintes családi ház, 875 m2-es telekkel, a CSALÁDI INGATLAN kínálatából. A ház háromszintes, a szuterén felújításra vár, a középső szinten a nyílászárók cseréje megtörtént, de a belső modernizálás aktuális, a felső szint azonnal költözhető, modern burkolatokkal, tágas nappali kandallóval, 2 nagyméretű szobával, felszerelt konyhával és nagy kádas fürdővel rendelkezik. Az itt található, fedett teraszról páratlan panorámát élvezhetünk. AZ ELADÓ CSALÁDI HÁZ PILISVÖRÖSVÁR főbb jellemzői: - a földszinten közlekedő, 3 szoba, konyha, kamra, külön WC, külön fürdőszoba - az emeleten nappali, konyha, 2 szoba, fürdőszoba, fedett terasz - a szobákban fatüzelésű kályha, illetve mindekét szinten kandalló van - a felső szinten padlófűtés - teljes közmű, dupla komfort - új műanyag nyílászárók - fűtése gázkazánnal megoldott, a felső szinten külön cirkó áll rendelkezésre - részleges felújítások már megtörténtek - modern színvilág és kialakítás - tágas belső terek - elvehetetlen panoráma - nagy kert, jó levegő - kiváló lehetőség nagyobb család vagy több generáció részére - akár 3 külön lakás kialakítására, befeketetőknek is ideális választás AZ ELADÓ CSALÁDI HÁZ PILISVÖRÖSVÁR környezete: Pilisvörösvár Rózsadombján, örök panorámával Dobogókőre, széles utcában, biztonságos és családias területen fekszik. - vasútállomástól 3 perc sétatávolságra, Budapesttől 27 perc vonattal, 15 pec busszal - gyönyörű zöld környezet - iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség a közelben Amennyiben ez a Családi Ingatlan által kínált családi ház, vagy bármely más ingatlanunk felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását. A hét minden napján, rugalmasan mutatom és ingyenes hitelügyintézést biztosítunk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
panoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Korvicska Csaba Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 513 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Korvicska Csaba Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 513 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY