Eladó ház Balatonfüred 200 nm
Eladó ház Balatonfüred 200 nm
Eladó ház Balatonfüred 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7821530
Referenciaszám: 41771
Frissítve: 17 napja

Balatonfüred eladó családi ház 5 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
649 500 Ft/m²
200 m²
Alapterület
790 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 003 Ft
Második évtől
514 498 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Árcsökkenés!!! A CasaNetWork balatonfüredi ingatlaniroda eladásra kínálja a 2305-os számú, családi házát Balatonfüreden.  Balatonfüred szívében kétszintes családi ház eladó! ¤ 200 nm két szinten ¤ 790 nm. füves kert gyümölcs, ill. díszfákkal beültetve, öntözése fúrt kútról biztosított ¤ masszív faragott kő lábazattal épült tégla épület, pala fedéssel ¤ 6 cm. Dryvit szigetelés ¤ 2012-ben a földszinti részt felújították, műanyag nyílászárók lettek beszerelve, UV szűrős üvegezéssel ¤ 5 szoba, 2 fürdőszoba, konyha, nappali ¤ terasz az emeleten, amely két hálószobából is megközelíthető ¤ nagy garázs a földszinten, ami a nappaliból is elérhető  ¤ Központi fűtése gázról és vegyes tüzelésű kazánról, kandalló a nappaliban ¤ a földszinti részen a fedett terasz már a parkosított kertbe nyúlik, amely hátsó részén a veteményesek mellett önálló épületként egy 5 nm-es melléképület/szerszámos is helyet kapott. ¤ pár lépésre a Radnóti Általános iskola, a közelben a Lóczy gimnázium Ha egy masszív építésű családi otthont keres Balatonfüreden, ahol mindenkinek lehet külön szobája, kellemes érzetű díszfákkal, gyümölcsfákkal díszített kerttel, a kocsinak garázzsal, az iskolák közelében...megtalálta! Amennyiben a 2305 számú balatonfüredi családi ház vagy bármely a kínálatunkban található sorház, családi ház, nyaraló felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon:  +36 (20) 4215720   Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.  - CasaNetWork, a civilizált ingatlanértékesítés artériája !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1971
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czifrák Magdolna CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 421 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czifrák Magdolna CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 421 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY