Eladó ház Balatonfüred 203 nm
Eladó ház Balatonfüred 203 nm
Eladó ház Balatonfüred 203 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7814240
Referenciaszám: 41646
Frissítve: 17 napja

Balatonfüred eladó családi ház 7 szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
586 207 Ft/m²
203 m²
Alapterület
2052 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 345 368 Ft
Második évtől
471 326 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház nagy telekkel Balatonfüreden!  A CasaNetWork Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja a 1736-os számú, kivételes tulajdonságokkal bíró családi házát Balatonfüreden!   A balatonfüredi  lakóingatlan jellemzői: - Lke-10-es (kertvárosias lakóterület) besorolás: a beépítettség megengedett legnagyobb mértéke 20%, max. 4,5 m építmény magassággal - a felújítandó családi ház elhelyezkedése ideális: családi házas környezet; csendes, nyugodt utca; sétatávra a Balatontól és a városközponttól - a környék rendezett; a szomszédos telkek jó megjelenésű, karbantartott ingatlanokkal beépítettek  - sík, nagyméretű kert, árnyékot adó fákkal, bokrokkal, kerti kiülővel - a 3 szintes téglaépület újragondolása után lehet nagy család vagy több generáció otthona vagy nyaralója, lehet lakás és iroda, kiadásra kiválóan alkalmas, lehet befektetés, és még sorolhatnám ... - kivételes lehetőség: tradicionális balatoni vízparti nyaralóhely kertvárosában családi házat vásárolni  - per-, teher- és igénymentes, rendezett tulajdonviszonyú, azonnal birtokba vehető         Amennyiben a 1736-os számú a CasaNetWork Balatonalmádi Ingatlaniroda által hirdetett balatonfüredi családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem  hívjon a megadott telefonszámon!  Schultheisz Brigitta vezető ingatlan-képviselő +36 20 250 4403   Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. CasaNetWork -  A civilizált ingatlanértékesítés artériája!  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1983
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schultheisz Brigitta CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schultheisz Brigitta CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY