Eladó ház Albertirsa 120 nm
Eladó ház Albertirsa 120 nm
Eladó ház Albertirsa 120 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7940233
Referenciaszám: 134_tef
Frissítve: 18 napja

Albertirsa eladó családi ház 3 szobás: 62 millió Ft

62 millió Ft
516 667 Ft/m²
120 m²
Alapterület
601 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 179 940 Ft
Második évtől
245 565 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Teleki és Fia értékesítésre kínálja ezt az Albertirsa központjában található  TEHERMENTES 601 nm.-es összközműves ingatlant, a rajta álló 120 nm.-es alapterületű igényesen felújított családi házzal együtt  A felújítás 2024-ben fejeződött be. Új a tetőszerkezet, agyagcseréphéjazat, elektromos vezetékezés, víz és fűtésszerelés, padlófűtés, külső és belső nyílászárók, igényes burkolatok, külső homlokzati szigetelés, ereszcsatorna.  Kedvező energetika!! A belső térben 3 nyugati fekvésű hálószoba, tágas világos keleti fekvésű nappali és  konyha- konyhasziget kiállással , éléskamra, fürdőszoba, wc, külön bejárattal kazánház került kialakításra. Az épület hátsó része részben alápincézett. A belső burkolatok: igényes járólapok 50x50; csempe és fehérre festett falazat. A házban uralkodik a világos, fehér és capuccino márvány árnyalatok.  A fűtésrendszer az új BAXI kondenzációs kazánról működik padlófűtéssel, a meleg vizet is az új kazán melegíti. Az elektromos vezetékek rézből készültek, 3 x 20 A bekötve.  A külső nyílászárók: ablakok, egyedi méretezett üvegezett bejárati ajtó és terasz ajtó műanyagra, a beltéri ajtók fára lettek cserélve.  A külső homlokzat hőszigetelt, vakolt. Csapadékvíz elvezetés az új ereszcsatorna rendszerrel megoldott.  Az udvaron a melléképületben 2 tároló helyiség található. A kerti locsoláshoz saját fúrt kút is rendelkezésre áll.  Az ingatlan CSOK + kompatibilis. Aki igényes vidéki házat keres, itt a kiváló lehetőség. Ide csak beköltözni kell. Iskola, óvoda, közintézmények, bevásárlási lehetőségek a közelben. Kérem hívjon bizalommal. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést. Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt. 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
C
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha
kamra
gardrób
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY