Eladó ház Ábrahámhegy 120 nm
Eladó ház Ábrahámhegy 120 nm
Eladó ház Ábrahámhegy 120 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8002685
Feltöltve: 1 hónapja

Ábrahámhegy eladó családi ház 3 szobás: 79 millió Ft

79 millió Ft
658 333 Ft/m²
120 m²
Alapterület
820 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 229 278 Ft
Második évtől
312 897 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
IRÁNYÁR!!! Ábrahámhegy központi részén, mégis rendkívül csendes, forgalom mentes helyen ősfás árnyékos telken két épületből álló ingatlanegyüttes garázzsal eladó! Az épületek a 70 es években épültek, igény szerint felújítandó állapotúak, de így is lakhatóak. A házról: A 70 -es években épült vörös kő masszív falazattal, szerkezetileg kiváló állapotban van, vizesedés, repedés nincs. A fél alapterület alatt szuterén található, ahol van egy társalgó, étkező, és egy konyha. A fűtést egy vízteres cserépkályha és egy gáz cirkó kazán biztosítja, meleg vizet villanybojler. Egy nagyon szép vörös kő külső lépcsőn jutunk fel az első emeletre, ahol egy nappaliba érkezünk, innét nyílik a kettő lakószoba és a wc. A fürdőszoba az egyik szobából nyílik. A házban minden szobában faburkolat van, mely a 70-es éveket idézi. A házból kilépve a telken lévő másik házra látunk rá, ennek alapterülete kb 50 m2. Kétszintes, alul egy nagy garázs kapott helyet, de igény szerint ebből is azonnal lakóegységet lehet kialakítani. Felül egy nagyon kedves vendégház található, mely egy térben lévő hálószoba, és nappali, itt egy légkondicionáló is van. Ez a vendégház kiadható, vagy nagyobb családnak ideális. Az ár irányár! Hívjon, nézze meg személyesen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1970
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
30 000 Ft/hó

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr.Bense-Petz Veronika Dr.Bense-Petz Veronika Az iroda összes hirdetése
+36 30 207 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr.Bense-Petz Veronika Dr.Bense-Petz Veronika Az iroda összes hirdetése
+36 30 207 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY